Homeicon
Ro En

Trigenerare

instalatie trigenerare

Sistem de trigenerare complet si econom

Trigenerarea a devenit o solutie eficienta de viitor pentru producerea de frig in spatiile de depozitare atat in domeniul prestarii serviciilor, cat si in cel industrial. In cadrul procesului de trigenerare, apa racita se obtine din energia termica prin intermediul unui chiller cu adsorbtie silica gel oferit de SorTech.

Oriunde este disponibila caldura provenita din sistemele solare, din cogenerare, orice tip de caldura reziduala industriala sau caldura provenita din alte surse, inovatia SorTech dovedeste o putere mare de racire in comparatie cu chiller-ele conventionale, avand ca mediu absorbant silica gel.

Alternativa inteligenta de trigenerare SorTech constituie un beneficiu pentru consumator, deoarece vine spre intampinarea acestuia cu o gama variata de solutii de racire ecologica, indiferent de alegerea sectorului de producere a frigului. Proiectat sa reziste, sistemul SorTech prezinta chillere cu adsorbtie in 2 marimi constructive, cu puteri de racire efective de la 8 si pana la 15 kW. Prin instalarea in serie a mai multor echipamente pot fi atinse niveluri de putere mai mari intr-un mod economic si convenabil atat pentru utilizator, cat si pentru mediu.

Avantajul major care defineste tehnologia SorTech si o diferentiaza in procesul de functionare este capacitatea acesteia de a genera apa racita, incepand de la temperaturi ale sursei de caldura de numai 55 grade C. Aceasta prezinta o importanta majora, in special cand ne referim la sistemele solare, deoarece efectul de racire poate fi garantat chiar si prin folosirea unor colectoare solare plate ieftine, in conditii de radiatie solara moderata. Surprinzatorul design este completat de o statie de pompare si un re-cooler, riguros adaptate si optimizate pentru fiecare tip de chiller de adsorbtie.

Specialistii SorTech sunt prezenti in orice moment pentru consultanta in ceea ce priveste mentenanta, modul de operare, integrarea in sistem si instalarea.

 


Solicita detalii suplimentare