Homeicon
Ro En

Bilanț Repatriot la cea de-a cincea ediție a Summit-ului RBL

Proiectul Re>patriot și-a prezentat realizările la un an de la înființare în prezența celor mai importanți lideri din business-ul românesc, membri ai Fundației Romanian Business Leaders. 350 de antreprenori și executivi de top au primit cu emoție reacțiile românilor din Diaspora surprinse în filmările din timpul conferințelor din ultimul an din Italia, Spania, Germania, Marea Britanie și Irlanda.

Mai mult ...


Repatriot organizeaza “Business Summit”, in perioada 5-6 octombrie 2016

Evenimentul ofera sansa unei dezbatori pe tema oportunitatilor de afaceri din Romania. Afla mai multe!

Mai mult ...


Repatriot

Credem ca Romania ofera toate resursele necesare antreprenorilor de succes. Avem sansa unui nou inceput. Un inceput prosper acasa, alaturi de familie. B-Team Consult and Services sustine dezvoltarea antreprenoriatului romanesc si persoanele ale caror initiativa adauga un plus de valoare pentru tara noastra. Singurele limite existente sunt cele pe care ni le impunem singuri. Trebuie doar sa constientizam acest aspect si sa ne valorificam experienta si potentialul, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. 

Mai mult ...


Re>Patriot lanseaza un Apel catre primarii alesi

"Am vazut cu totii că Diaspora este investitorul major in economie prin banii trimisi an de an si am vazut de mai multe ori ca este si cu sufletul in Romania. Studiile arata ca multi dintre romanii plecati si-ar dori sa se intoarca sau sa investeasca in Romania."

Mai mult ...


Repatriot participa la "Tara lui Andrei"!

Proiectul isi propune sa vina in intampinarea persoanelor ce sunt predispuse sa paraseasca tara in cautarea unui loc de munca mai bine platit. Scopul nostru este sa sprijinim comunitatile din judetele Vrancea, Bacau si Vaslui in procesul de dezvoltare socio-economic, invatand sa isi foloseasca eficient resursele proprii.

Mai mult ...


Descopera oportunitatile de finantare prin Repatriot

Afla care sunt oportunitatile de finantare pentru o afacere in Romania! Tara noastra are resursele necesare, iar acum este nevoie de romani valorosi pentru a le valorifica

Mai mult ...


Conferinta Repatriot, Munchen – 26 februarie 2016

O sansa pentru identificarea oportunitatilor de afaceri in Romania! Daca ai intrebari, iti vor raspunde persoane cu experienta in antreprenoriatul romanesc

Mai mult ...


Solicita detalii suplimentare