Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

echipament de cogenerare pe gaze naturale

Echipamente de cogenerare pe Gaze Naturale

Va prezentam echipamentele de cogenerare pe gaze naturale cu cea mai mare eficienta electrica de pe piata. Sistemul este proiectat atat in scopul de a diminua in mod semnificativ costurile energetice, cat si de a contribui la protectia mediului inconjurator. 

 

Mai mult ...

 

echipament de cogenerare biogaz

Echipamente de cogenerare pe Biogaz

Seriile de echipamente pe biogaz 2G “filius”, ‘KWK’ si "avus" beneficiaza atat de tehnologia motoarelor MAN, cat si de experienta 2G in optimizarea motoarelor pe biogaz si a generatoarelor, pentru obtinerea unor performante sporite.

 

Mai mult ...

 

echipament de cogenerare syngas

Echipamente de cogenerare pe Syngas

Tehnologia 2G SYN-TEC da valoare gazului de sinteza, obtinut prin intermediul procesului de gazeificare a biomasei. Sistemul de cogenerare pe Syngas produce energie electrica si termica, la un randament combinat de peste 80%.

 

Mai mult ...

 

turbine pe abur

Turbine pe Abur

Turbinele pe abur sunt masini termice care au rolul de a transforma energia aburului sub presiune in energie cinetica, in paletele statorului turbinei si, ulterior, in energie mecanica in paletele rotorului. Aceasta energie mecanica este folosita de cele mai multe ori, pentru actionarea unui generator electric.

 

 

Mai mult ...

 

cazane pe biomasa

Cazane cu Biomasa

Biomasa este prima forma de energie utilizata si reprezinta sursa regenerabila cea mai raspandita de pe planeta. Biomasa se poate obtine din reziduuri agricole, forestiere, plastice, precum si din activitatea industriala si urbana.

 

 

Mai mult ...

 

trigenerare

Trigenerare

Trigenerarea a devenit o solutie eficienta de viitor pentru producerea de frig in spatiile de depozitare atat in domeniul prestarii serviciilor, cat si in cel industrial. In cadrul procesului de trigenerare, apa racita se obtine din energia termica prin intermediul unui chiller cu adsorbtie silica gel oferit de SorTech.

 

Mai mult ...

 


Solicita detalii suplimentare