Homeicon
Ro En

finantare bteam energy servicii

Finantare

Avem solutii multiple pentru finantarea oricarui proiect de cogenerare:

  • Finantare de tip ESCO/ BOOT/ contracting
  • Leasing
  • Credite bancare in conditii avantajoase
  • Finantare prin fonduri europene

Indiferent de marimea si amploarea investitiei, exista o solutie de finantare corespunzatoare, raportata la situatia data.

 

CUM OBTINETI FINANTARE PENTRU PROIECTELE DE COGENERARE

După discuţii strategice cu o firmă specializată în acordarea serviciilor de finanţare, B-Team Energy and Environment anunţă faptul că e pe cale să încheie un acord important privind o alternativă de dezvoltare foarte bună pentru proiectele de cogenerare.

Propunem o noua soluţie de finanţare pe bază de leasing, iar segmentul vizat este compus din cei care doresc să investească în cogenerare de inaltă eficienţă, în special cu motor termic pe gaz natural şi biogaz.

Celorlalte metode de finanţare cunoscute în piaţa energetică - ESCO/ BOOT/ Contracting li se alătură şi aceasta sub formă de leasing, cu scopul de a menţine trează şansa clienţilor noştri privind proiectele de cogenerare şi in România. Compania noastră a gasit un suport financiar prin care ajutăm clientul să obtină echipamentul de cogenerare pliat în funcţie de potenţialul său energetic. În 2013, strategia companiei se va axa pe identificarea potenţialilor clienţi din ţară şi în acordarea soluţiilor de înaltă calitate în funcţie de priorităţile venite din piaţa energetică.

Aducem în faţa dumneavoastră o noutate în realizarea proiectelor de cogenerare care are capacitatea să satisfacă cerinţele oricărei categorii de clienţi şi să încurajeze investiţiile în acest domeniu şi la noi în ţară.

Conceptul de cogenerare presupune producerea simultană a doua forme de energie: electrică şi termică, cu aceeaşi instalaţie, folosind un singur combustibil. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la energie@bteam.ro sau la numărul de telefon 0757.061.330. 

cogenerare energie regenerabila


Solicita detalii suplimentare