Homeicon
Ro En

instalatie cogenerare syngas

Echipamente de cogenerare Syngas

 

Module de cogenerare eficiente si economice

Tehnologia 2G SYN-TEC da valoare gazului de sinteza, obtinut prin intermediul procesului de gazeificare a biomasei. Sistemul de cogenerare pe SYNGAS produce energie electrica si termica, la un randament combinat de peste 80%.
 
Inovatia 2G se distinge atat prin performanta de neegalat a rezultatelor, cat si prin valoarea adaugata tehnologiei moderne la un nivel ridicat de excelenta.
 
Echipamentele de cogenerare pe SYNGAS  nu sunt standard, ele fiind proiectate special in functie de caracteristicile pe care acest gaz le respecta in cazul fiecarui client. Tehnologia stabila 2G cu cel mai inalt grad de eficienta energetica asigura motoarelor ce functioneaza cu SYNGAS, durata mai mare de utilizare si costuri de intretinere mai reduse. 
 
 
Caracteristicile tehnice ale echipamentelor de cogenerare ce functioneaza cu SYNGAS:
 
Echipament Energie electrica produsa
Agenitor 206GS 80 – 120 kWh
Agenitor 306GS 250 – 370 kWh

 

Designul modular si constructia interna a sistemului de cogenerare 2G SYN-TEC determina o instalare rapida si o flexibilitate in ceea ce priveste cerintele de putere, in functie de resursele clientului, care pot creste odata cu dezvoltarea investitiei.
 
Modulele de cogenerare SYNGAS sunt optimizate termodinamic, special dezvoltate pentru un amestec de gaze care cuprind: hidrogen (H2), dioxid de carbon (CO2), monoxid de carbon (CO), azot (N2).
 
Factorii ce influenteaza calitatea gazului sunt:
 
  • tipul de deseu utilizat
  • umiditatea deseului
  • cantitatea de Hidrogen ce rezulta in urma gazeificarii
  • cantitatea de gudron din gazul de sinteza
 
Ca furnizor in echipamente de cogenerare pe SYNGAS, B-Team Energy and Environment isi consolideaza serviciile pe trei principii de baza: eficienta, incredere si sustenabilitate.
 
Succesul acumulat de 2G in ani de activitate continua este dovedit in cele peste 1500 de sisteme de cogenerare 2G MAN pe gaz natural, biogaz si SYNGAS, fabricate, livrate si instalate la nivel mondial pana in anul 2011.

Solicita detalii suplimentare