Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

companie bteam energy

Companie

Cine suntem?

B-Team Energy and Environment reprezinta una dintre diviziile grupului B-Team Consult and Services si detine competentele necesare pentru dezvoltarea unui proiect de cogenerare "la cheie". Oferim echipamente de cogenerare de inalta eficienta pe gaze naturale, biogaz si syngas si colaboram cu producatori din Germania. 2G Energy este campion la instalarea centralelor de cogenerare in intreaga lume, iar compania noastra preia din principiile de functionare germane, care au dovedit incredere si eficienta clientilor care au hotarat sa investeasca in proiecte de cogenerare din toata lumea. 

Compania noastra asigura intregul management al proiectului care cuprinde atat furnizarea de echipamente necesare cat si serviciile aferente pentru o evolutie cursiva pe toata perioada colaborarii, dar si dupa finalizarea acesteia. 

Activitatea noastra pune accentul pe obtinerea energiei de inalta eficienta din surse regenerabile, si doreste sa aduca profituri semnificative investitorilor si economii de energie, precum si o administrare inovatoare a resurselor naturale pentru viitorul omenirii.

Mai mult ...

 

Parteneri

B-Team Energy and Environment incurajeaza comunicarea si colaborarea intr-un mod onest, eficient si constructiv cu partenerii sai. Consideram ca progresul se intemeiaza pe incredere si sustinere reciproca.

Mai mult ...


Solicita detalii suplimentare