Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Repatriot

Repatriot

 

Despre Re>patriot

 

Credem ca Romania ofera toate resursele necesare antreprenorilor de succes. Avem sansa unui nou inceput. Un inceput prosper acasa, alaturi de familie. B-Team Consult and Services sustine dezvoltarea antreprenoriatului romanesc si persoanele ale caror initiativa adauga un plus de valoare pentru tara noastra. Singurele limite existente sunt cele pe care ni le impunem singuri. Trebuie doar sa constientizam acest aspect si sa ne valorificam experienta si potentialul, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. 

Acest proiect se adreseaza romanilor plecati in strainatate si ofera acestora cadrul necesar pentru a deschide o afacere in Romania. In prima faza, doreste sa faciliteze accesul la informatie privind posibilitatile de dezvoltare a unei afaceri si sa ofere dovada ca orice om corect poate dezvolta o afacere in  Romania.

 

Gabriel Istoc: in acest moment romanii isi pot gasi un drum catre casa

 

Ei au plecat la initiativa lor, au avut initiativa sa mearga sa gaseasca un trai mai bun, in acest moment isi pot gasi un drum catre casa, prin faptul ca au cunostinte foarte multe, au si viziune multi dintre ei privind ceea ce se poate face in Romania.

Romania este o tara cu foarte multe oportunitati, este o tara in care toti romanii pot sa faca business, in care putem cu totii sa traim foarte bine, chiar daca multi dintre noi au ales sa traiasca in strainatate. Imi doresc ca acest proiect sa ajute oamenii, sa ajute Romania, sa ajute Romania sa fie cunoscuta in strainatate prin faptul ca cream valoare, in Europa si in lume. E un proiect pe termen lung, un proiect de suflet, prin care dorim sa traim romaneste in Romania facand business
”, Gabriel Istoc.

 

Unde se desfasoara acest proiect?

 

Pentru moment, au fost desfasurate o serie de conferinte in Italia, Spania si Marea Britanie. Romanii stabiliti in aceste tari au avut sansa de a intrat in contact cu antreprenori romani. De asemenea, au avut acces la idei de afaceri si exemple de succes ale romanilor care au ales Romania pentru un business corect si sanatos.

 

Pentru mai multe informatii, va invitam pe site-ul proiectului Re>patriot www.repatriot.ro!