Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Re>Patriot lanseaza un Apel catre primarii alesi

repatriot

Re>Patriot lanseaza un apel catre primarii alesi pentru dezvoltarea de oportunitati pentru Diaspora. Pana in prezent, doi primari s-au alaturat deja initiativei. Pentru a vizualiza intreg continutul, click pe Apel catre conducatorii administratiei locale.

 

Membrii proiectului propun ziua de 15 august – Ziua Diasporei – oferind sprijin primariilor locale in organizarea de evenimente dedicate romanilor emigrati.  De asemenea,  in toamna va avea avea loc primul eveniment Re>Patriot Summit – Impreuna pentru Romania! La acest eveniment vor fi prezenti 100 de oameni de afaceri de top din Diaspora si 100 de oameni de afaceri de top din Romania, alaturi de autoritatile centrale si locale. Scopul este de a facilitata relationarea dintre elitele business-ului.

 

„Romania are nevoie de creatori de valoare! Multi dintre ei sunt plecati din tara la munca sau fac afaceri in strainatate! Suntem determinati sa ii ajutam sa vina acasa sa construim Romania pe care ne-o dorim cu toti!”, a spus Gabriel Iștoc, Managing Partner si fondator B-Team.

 

Ciste mai departe!

 

Sursa: http://repatriot.ro/repatriot-lanseaza-un-apel-catre-primarii-alesi-pentru-a-sprijini-diaspora/